Voor de vlucht

De reis naar uw bestemming moet net zo fijn zijn als de vakantie zelf. Daarom biedt Arkefly u een aantal extra services, waardoor u optimaal kunt genieten van uw vlucht.

Service voor de vlucht - Online taxfree winkelen

Online taxfree winkelen

Bestel vooraf aan uw vakantie taxfree artikelen en ontvang ze aan boord. Kies uit meer dan 800 artikelen met prijzen die lager zijn dan op de luchthaven. Gegarandeerd!

Service voor de vlucht - Stoelreservering & online inchecken

Stoelreservering & online inchecken

Kies zelf uw stoel vanaf 5,- per enkele reis. Ga bijvoorbeeld voor een plaats aan het raam of kies voor meer beenruimte. Vervolgens checkt u gratis online in.

Service voor de vlucht - Media player reserveren

Persoonlijk entertainment programma

De tijd vliegt voorbij met het Persoonlijk Entertainment Programma van Arkefly. Reserveer voor slechts € 15,- p.p. per retour het Persoonlijk Entertainment Programma.

Service voor de vlucht - Maaltijdreservering

Maaltijdreservering

Genieten van een uitgebreid ontbijt of warme maaltijd aan boord! Op vluchten van/naar de Europese en Middellandse Zee bestemmingen kunt u vooraf een maaltijd reserveren.

Service voor de vlucht - Maaltijdreservering

DuoSeat

Arkefly biedt u de mogelijkheid om een of meer extra stoelen te reserveren, zodat u meer ruimte en extra privacy heeft tijden de vlucht.

Service voor de vlucht - Lounge

Schiphol Lounge

Uw verre vakantie begint al op Schiphol als u in de Lounge geniet van een hapje en drankje, internet, kranten en tijdschriften.

Aan boord

Uw vakantie begint al aan boord! Daarom doen wij er alles aan u te laten genieten van uw vlucht. Zo bent u verzekerd van de beste service en optimaal comfort.

Service aan boord - Taxfree winkelen aan boord

Taxfree winkelen aan boord

Aan boord is een klein taxfree assortiment aanwezig. Daarnaast kunt u een keuze maken uit meer dan 800 artikelen. Uw aankoop krijgt u op de terugvlucht geleverd.

Service aan boord - Reisklassen

Zitcomfort en service

Voor nóg meer keuze in zitcomfort en service biedt Arkefly Star Class, Premium Comfort Class, Comfort en Economy. Zo kiest u zelf bij elke vlucht uw gewenste zitcomfort en service.

Service aan boord - Maaltijden

Maaltijden

Afhankelijk van de bestemming en de duur van uw vlucht kunt u een keuze maken uit het uitgebreide assortiment van het ArkeflyCafé of Arkefly Grand Café.

Service aan boord - Maaltijden

Bagage

Van handbagage tot ruimbagage, van speciale bagage tot overbagage. Lees meer over wat u nu wel en niet mee mag nemen en welke regels en tarieven er gelden.

Service aan boord - Entertainment

Entertainment

Als Economy Class en Comfort Class passagier aan boord van de Boeing 767 op vluchten langer dan 6,5 uur, kunt u een persoonlijk Entertainment Programma huren.

Service aan boord - Speciaal voor Kinderen

Arkefly for Kids

Voor kinderen tot 12 jaar zijn er op vluchten naar verre bestemmingen speciale maaltijden en worden er aardigheidjes uitgedeeld.