Voor de vlucht

De reis naar uw bestemming moet net zo fijn zijn als de vakantie zelf. Daarom biedt Arkefly u een aantal extra services, waardoor u optimaal kunt genieten van uw vlucht.

Service voor de vlucht - Stoelreservering

Stoelreservering

Extra comfortabel reizen in een stoel met meer beenruimte of een plaats aan het raam? Dat kan met Arkefly stoelreservering al vanaf € 5,- per enkele reis.

Service voor de vlucht - Online inchecken

Online inchecken

Snel en gemakkelijk vanuit huis inchecken en uw koffer afgeven bij de Drop Off Balie op de luchthaven.

Service voor de vlucht - Media player reserveren

Persoonlijk entertainment programma

De tijd vliegt voorbij met het Persoonlijk Entertainment Programma van Arkefly. Reserveer voor slechts € 15,- p.p. per retour het Persoonlijk Entertainment Programma.

Service voor de vlucht - Maaltijdreservering

Maaltijdreservering

Genieten van een uitgebreid ontbijt of warme maaltijd aan boord! Op vluchten van/naar de Europese en Middellandse Zee bestemmingen kunt u vooraf een maaltijd reserveren.

Service voor de vlucht - Maaltijdreservering

DuoSeat

Arkefly biedt u de mogelijkheid om een of meer extra stoelen te reserveren, zodat u meer ruimte en extra privacy heeft tijden de vlucht.

Service voor de vlucht - Lounge

Schiphol Lounge

Uw verre vakantie begint al op Schiphol als u in de Lounge geniet van een hapje en drankje, internet, kranten en tijdschriften.

Aan boord

Uw vakantie begint al aan boord! Daarom doen wij er alles aan u te laten genieten van uw vlucht. Zo bent u verzekerd van de beste service en optimaal comfort.

Service aan boord - Reisklassen

Zitcomfort en service

Voor nóg meer keuze in zitcomfort en service biedt Arkefly Star Class, Premium Comfort Class, Comfort en Economy. Zo kiest u zelf bij elke vlucht uw gewenste zitcomfort en service.

Service aan boord - Maaltijden

Maaltijden

Afhankelijk van de bestemming en de duur van uw vlucht kunt u een keuze maken uit het uitgebreide assortiment van het ArkeflyCafé of Arkefly Grand Café.

Service aan boord - Maaltijden

Bagage

Van handbagage tot ruimbagage, van speciale bagage tot overbagage. Lees meer over wat u nu wel en niet mee mag nemen en welke regels en tarieven er gelden.

Service aan boord - Entertainment

Entertainment

Als Economy Class en Comfort Class passagier aan boord van de Boeing 767 op vluchten langer dan 6,5 uur, kunt u een persoonlijk Entertainment Programma huren.

Service aan boord - Speciaal voor Kinderen

Arkefly for Kids

Voor kinderen tot 12 jaar zijn er op vluchten naar verre bestemmingen speciale maaltijden en worden er aardigheidjes uitgedeeld.

Service aan boord - Verkoop van artikelen

Verkoop

Aan boord van onze vluchten kunt u een keuze maken uit aantrekkelijk geprijsde luxe producten en gebruiksartikelen. Onze actuele aanbiedingen vindt u aan boord in ons Arkefly Shop magazine.