Om u zo goed mogelijk te helpen maakt Arke.nl gebruik van cookies

ROBINSON - Even helemaal niets

Met een frisse salade en een verse fruitcocktail op het strand en wat later op de avond nog een hartig hapje. U wordt hier de hele dag culinair verrast. Ook de kinderen vervelen zich hier niet. Er zijn kinderprogramma’s voor alle leeftijden en als de kids eindelijk liggen te slapen is er live muziek voor u in het theater.

Bekijk alle ROBINSON clubvakanties »

De tijd van uw leven

Culinaire verwennerij

Wanneer u op vakantie bent bij ROBINSON beleeft u een ware smaaksensatie! Delicatessen op het strand, een verse cocktail in de hand en hartige hapjes laat op de avond. Met authentieke ingrediënten uit de regio en de gevarieerde keuze in het buffetrestaurant.

Bekijk alle ROBINSON clubvakanties »

Uitgebreide spa en wellness

In onze WellFit-SPA's vindt u heerlijke wellnessfaciliteiten, van massage bungalows tot beautycabines. U kunt genieten van de sauna's of schoonheidsbehandelingen omringt door heerlijke geuren en verzorgende oliën.

De combinatie van het goede weer, het mooie wellness center en het vriendelijke professionele personeel zorgde voor een geslaagde vakantie

Uitdagende sport- en spelfaciliteiten

Het ruime aanbod aan sport met o.a. golf, tennis, paardrijden en watersport maakt een ROBINSON vakantie zéér veelzijdig. Alle sportactiviteiten zijn onder leiding van gekwalificeerde personal trainers. Ook golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij ROBINSON, er zijn golfclinics op alle niveaus en wekelijks golftoernooien voor gasten.

Bekijk alle ROBINSON clubvakanties »

Voor het hele gezin

Van jong tot oud, bij ROBINSON club is er écht voor elk wat wils. De kinderprogramma's worden ontwikkeld en uitgevoerd door experts. Er zijn programma's voor verschillende leeftijden:

Voor u geselecteerd:  De mooiste clubvakanties