Om u zo goed mogelijk te helpen maakt Arke.nl gebruik van cookies

Herfstvakantie 2014

Herfstvakantie 2014: krijgt u het al koud bij het idee dat u straks een week lang binnen zit door al die regen en wind? Treur niet langer, want uw vrije oktoberweek wordt een succes met het uitgebreide aanbod zonnige bestemmingen van Arke. Blijf in Europa of doe eens gek en trakteer uw gezin op een zonvakantie naar het Caribisch Gebied. Kortom: boek een herfstvakantie 2014 om nooit te vergeten!

Bekijk snel alle herfstvakanties van 2014!

Herfstvakantie: vlieg naar de zon!

Alleen al de gedachte aan dat grauwe en grijze weer kan veel mensen moedeloos maken. Boek een herfstvakantie naar de zon en u komt als herboren terug. In Egypte is het zelfs in de winter nog zo'n 20 graden en op het Canarische Eiland Gran Canaria schijnt 350 dagen per jaar de zon.

Een andere perfecte mogelijkheid voor een warme herfstvakantie 2014 is het Caribisch Gebied, waar de temperaturen natuurlijk het gehele jaar door heerlijk zijn. Bij Arke heeft u een uitgebreide keus aan Caribische bestemmingen: denk aan Aruba, Bonaire en Curaçao, maar ook aan Jamaica, Mexico en Cuba.

Herfstvakantie weekendje weg: stedentrip

Wie in de herfstperiode niet meteen een hele week op vakantie wil, kan ook gewoon kiezen voor een weekendje weg. Blijf in de Istanbul met een stedentrip naar Antwerpen, Berlijn, Maastricht of Parijs, of kies een van de verder gelegen bestemmingen, zoals Caïro of Istanbul. Een stedentrip is het bewijs dat u niet per se lang weg hoeft om er even lekker tussenuit te zijn!

Herfstvakantie 2014 in herfstsfeer: gekleurde bladeren en chocomel

Ziet u juist de schoonheid van al die mooie geel, bruin en rood verkleurende bladeren? Veel van onze vakantieparken staan in bosrijke omgevingen, waardoor u deze kleurenzee van dichtbij kunt meemaken. Blijf lekker in Nederland of boek een bungalow in België, Duitsland of Frankrijk. Vakantieparken zijn erg geschikt voor een familievakantie met het hele gezin: samen kastanjes rapen en daarna weer op temperatuur komen met een beker warme chocolademelk.

Wanneer is het herfstvakantie in 2014?

De precieze datum van veel schoolvakanties is afhankelijk van de regio waarin u woont. Om de vakantiedrukte te spreiden, is Nederland verdeeld in de regio's noord, midden en zuid, zodat niet het hele land tegelijkertijd op vakantie gaat.

Herfstvakantie 2014 noord
Voor regio noord valt de herfstvakantie 2014 in week 42, van 11 oktober tot en met 19 oktober. Onder deze regio vallen de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Noord-Holland, Flevoland (met uitzondering van Zeewolde) en delen van Utrecht (alleen Eemnes en Loosdrecht) en Gelderland (alleen Hattem).

Herfstvakantie 2014 - regio noord

Herfstvakantie 2014 midden
Voor regio midden valt de herfstvakantie in week 43, van 18 oktober tot en met 26 oktober. Onder deze regio vallen de provincies Zuid-Holland en Utrecht (met uitzondering van Eemnes en Loosdrecht), en delen van Noord-Brabant (alleen Werkendam en Woudrichem), Flevoland (alleen Zeewolde) en de helft van Gelderland. Woont u in Gelderland, vraag dan op de school van uw kind onder welke regio u valt.

Herfstvakantie 2014 - regio midden

Herfstvakantie 2014 zuid
Voor regio zuid valt de herfstvakantie in week 43, van 18 oktober tot en met 26 oktober. Regio zuid wordt gevormd door de provincies Limburg, Zeeland, Noord-Brabant (met uitzondering van Werkendam en Woudrichem) en de andere helft van Gelderland

Herfstvakantie 2014 - regio zuid

Zin om uw herfstvakantie te boeken?

Krijgt u meteen zin om te boeken? Kies voor Arke.nl om uw herfstvakantie 2014 tot een succes te maken!Bekijk snel ons aanbod voor de herfstvakantie!


Andere schoolvakanties

Kerstvakantie 2014 | Wintersport 2014-2015 | Meivakantie 2015 | Zomervakantie 2015

Herfstvakantie