Last Minutes

Boek nu en vertrek snel! Maak makkelijk en snel jouw Last Minute verlanglijst Met de Last Minute Verlanglijst kun je makkelijk een lijstje maken van jouw droomvakanties. Deel ze met je vrienden of maak samen met je reisgenoten een Verlanglijst. Verlanglijst maken! Last Minute verlanglijst

Eindelijk tijd voor vakantie. Boek nu met Kassakorting tot 100,- p.p. en vertrek snel!

Nu Kassakorting tot € 100,- Op zonvakanties in augustus en september '14

Op verre reizen met vertrek in augustus en september '14

Boek snel want weg = weg! Hier wil ik heen... Populaire Last Minutes naar de zon
Last Minutes Turkije Last minutes Turkije nú v.a. ,- p.p.

Bekijk Last minutes Turkije »

Last Minutes Griekenland Last minutes Griekenland nú v.a. ,- p.p.

Bekijk Last minutes Griekenland »

Last Minutes Curaçao Last minutes Curaçao nú v.a. ,- p.p.

Bekijk Last minutes Curaçao »

Last Minutes Spanje Last minutes Spanje nú v.a. ,- p.p.

Bekijk Last minutes Spanje »

Zo wil ik mijn Last Minute...

Het is nooit te laat voor een Last Minute

Kent u dat? Uit het niets krijgt u opeens behoefte aan zon, zee en strand... U wilt eigenlijk zo snel mogelijk weg. Met keuze uit meer dan 1500 bestemmingen kan Arke meteen in deze behoefte voorzien. Voor late en impulsieve beslissers hebben we Last Minutes met kortingen die oplopen tot wel 60 procent. Zo komen Corfu op 3 uur vliegen of de Canarische Eilanden met 3000 zonuren per jaar lekker dichtbij.

Vandaag boeken is overmorgen vliegen!

Stelt u zich voor... Overmorgen in een hangmat onder een palmboom, op de achtergrond hoort u het kabbelen van de zee en de zon prikt op uw huid. Zonnebrand kunt u daar ook wel kopen. Ook voor ultra Last Minutes profiteert u bij Arke van de hoogste kortingen.

Populaire Last Minute bestemmingen

Onze populaire Last Minute bestemmingen zijn Spanje, Dominicaanse Republiek, Curaçao, Turkije, Aruba, Senegal, Griekenland en Egypte. Dat zijn zonnige bestemmingen dus veel hoeft u niet in te pakken. Het belangrijkste zijn uw slippers, bikini of zwembroek en een goed boek...

Last Minutes voor iedereen

Wij hebben hotels en appartementen in vele soorten en maten: van 2 tot 5 sterren, voor ieders budget, aan het strand, met aquapark, All Inclusive, met de hele familie, romantisch, chique, dichtbij, goedkoop, kindvriendelijk, in een rustige omgeving, ver weg of alle mogelijke combinaties hiervan.

Waarom wachten tot morgen... boek nu heel voordelig uw Last Minute.

Anderen kozen:

Last Minute verlanglijst
Voorwaarden Kassakorting

Voorwaarden Kassakorting 50,- p.p. op Zonvakanties en 100,- p.p. op Verre reizen inclusief Arkefly en Transavia vlucht

 • Voorwaarden Kassakorting 50,- p.p. op Zonvakanties en 100,- p.p. op Verre reizen inclusief Arkefly en Transavia vlucht
 • De Kassakorting is een tijdelijke korting van 50,- p.p. op Zonvakanties en 100,- p.p. op Verre reizen.
 • De actieperiode van de Kassakorting loopt van 22 t/m 28 juli
 • U krijgt Kassakorting als u boekt in bovengenoemde actieperiode en vertrekt in de periode 1 augustus t/m 30 september 2014.
 • U krijgt Kassakorting op alle door TUI Nederland georganiseerde pakketreizen van Zonvakanties en Verre reizen met een vlucht van Arkefly of Transavia die vertrekt vanaf een Nederlandse luchthaven.
 • De Kassakorting is niet van toepassing op reeds gemaakte boekingen.
 • De Kassakorting geldt bovenop een eventuele (turbo)vroegboekkorting.
 • De hoogte van de (turbo)vroegboekkorting verschilt per accommodatie en/of periode. De (turbo)vroegboekkorting geldt per persoon.
 • De Kassakorting geldt voor reizigers vanaf 2 jaar op alle pakketreizen van TUI Nederland die u kunt boeken en beschikbaar zijn tijdens de actieperiode.
 • Tijdens de actieperiode zijn alle vanafprijzen in advertenties en op de website altijd inclusief Kassakorting.
 • U krijgt ook Kassakorting op losse retourtickets van Arkefly en Transavia naar bestemmingen van Zonvakanties en Verre reizen met vertrek vanaf een Nederlandse luchthaven, waarbij tussen de datum van de heenvlucht en de datum van de terugvlucht maximaal 21 dagen liggen.
 • De Kassakorting geldt niet voor Stedentrips.

Toelichting vakantiebestemmingen
Zonbestemmingen: alle landen aan de Middellandse Zee, Macedonië, Bulgarije, Jordanië, Portugal, Madeira, Azoren en de Canarische Eilanden.
Verre bestemmingen: alle intercontinentale bestemmingen die niet onder Zonbestemmingen vallen.

Verberg de voorwaarden