Om u zo goed mogelijk te helpen maakt Arke.nl gebruik van cookies

Last Minutes

dezelfde kwaliteit nú extra voordelig! Maak makkelijk en snel jouw Last Minute verlanglijst Met de Last Minute Verlanglijst kun je makkelijk een lijstje maken van jouw droomvakanties. Deel ze met je vrienden of maak samen met je reisgenoten een Verlanglijst. Verlanglijst maken! Last Minute verlanglijst
Bekijk alle Last Minutes Bekijk alle Last Minutes Bekijk alle Last Minutes
Het is nooit te laat voor een Last Minute

Kent u dat? Uit het niets krijgt u opeens behoefte aan zon, zee en strand... U wilt eigenlijk zo snel mogelijk weg. Met keuze uit meer dan 1500 bestemmingen kan Arke meteen in deze behoefte voorzien. Voor late en impulsieve beslissers hebben we Last Minutes met kortingen die oplopen tot wel 60 procent. Zo komen Corfu op 3 uur vliegen of de Canarische Eilanden met 3000 zonuren per jaar lekker dichtbij.

Vandaag boeken is overmorgen vliegen!

Stelt u zich voor... Overmorgen in een hangmat onder een palmboom, op de achtergrond hoort u het kabbelen van de zee en de zon prikt op uw huid. Zonnebrand kunt u daar ook wel kopen. Ook voor ultra Last Minutes profiteert u bij Arke van de hoogste kortingen.

Populaire Last Minute bestemmingen

Onze populaire Last Minute bestemmingen zijn Spanje, Dominicaanse Republiek, Curaçao, Turkije, Aruba, Senegal, Griekenland en Egypte. Dat zijn zonnige bestemmingen dus veel hoeft u niet in te pakken. Het belangrijkste zijn uw slippers, bikini of zwembroek en een goed boek...

Last Minutes voor iedereen

Bij Arke vindt u hotels en appartementen in vele soorten en maten. Van 2 tot 5 sterren. Kiest u voor een Last Minute zonvakantie van Arke dan is er voor ieders budget volop keuze: met aquapark, All Inclusive, met de hele familie, romantisch, chique, dichtbij of juist ver weg, kindvriendelijk, speciaal voor jongeren, in een rustige omgeving of combinaties hiervan. Wacht niet tot morgen en boek nu heel voordelig uw Last Minute naar de zon!

Waarom wachten tot morgen... boek nu heel voordelig uw Last Minute.

Voorwaarden kassakorting

Voorwaarden Kassakorting 50,- p.p. op Zonvakanties en 100,- p.p. op Verre reizen inclusief Arkefly en Transavia vlucht

 • De Extra vroegboekkorting is een tijdelijke korting van 50,- p.p. op Zonvakanties en 100,- p.p. op Verre reizen.
 • De actieperiode van de Kassakorting loopt van 18 t/m 28 augustus..
 • U krijgt Kassakorting als u boekt in bovengenoemde actieperiode en vertrekt in de periode 1 september t/m 31 oktober 2014.
 • U krijgt Kassakorting op alle door TUI Nederland georganiseerde pakketreizen van Zonvakanties en Verre reizen met een vlucht van Arkefly of Transavia die vertrekt vanaf een Nederlandse luchthaven.
 • De Kassakorting is niet van toepassing op reeds gemaakte boekingen.
 • De Kassakorting geldt bovenop een eventuele (turbo)vroegboekkorting.
 • De hoogte van de (turbo)vroegboekkorting verschilt per accommodatie en/of periode. De (turbo)vroegboekkorting geldt per persoon.
 • De Kassakorting geldt voor reizigers vanaf 2 jaar op alle pakketreizen van TUI Nederland die u kunt boeken en beschikbaar zijn tijdens de actieperiode.
 • Tijdens de actieperiode zijn alle vanafprijzen in advertenties en op de website altijd inclusief Kassakorting.
 • U krijgt ook Kassakorting op losse retourtickets van Arkefly en Transavia naar bestemmingen van Zonvakanties en Verre reizen met vertrek vanaf een Nederlandse luchthaven, waarbij tussen de datum van de heenvlucht en de datum van de terugvlucht maximaal 21 dagen liggen.
 • De Kassakorting geldt niet voor Stedentrips.

Toelichting vakantiesoorten

Zonvakanties: vakanties naar een land aan de Middellandse Zee, Macedonië, Bulgarije, Jordanië, Portugal, Madeira, Azoren en de Canarische Eilanden, met uitzondering van Stedentrips.
Stedentrips: meerdaagse verblijven in een stad uit één van de City-Trips brochures of een van de online Stedentrips arrangementen.
Verre reizen: vakanties met een intercontinentale bestemming die niet onder Zonvakanties en/of Stedentrips vallen.

Voorwaarden Kassakorting 50,- p.p. naar Zonbestemmingen en 100,- p.p. naar Verre bestemmingen met Arkefly en Transavia

 • De Kassakorting is een tijdelijke korting van 50,- p.p. op Zonbestemmingen en 100,- p.p. op Verre bestemmingen.
 • De actieperiode van de Kassakorting loopt van 18 t/m 28 augustus.
 • U krijgt Kassakorting als u boekt in bovengenoemde actieperiode en vertrekt in de periode 1 september t/m 31 oktober 2014.
 • U krijgt Kassakorting op alle vluchten naar Zonbestemmingen en Verre bestemmingen met een vlucht van Arkefly of Transavia die vertrekt vanaf een Nederlandse luchthaven.
 • De Kassakorting zijn niet van toepassing op reeds gemaakte boekingen.
 • De Kassakorting zijn geldig voor reizigers vanaf 2 jaar op alle losse Arkefly en Transavia tickets die u kunt boeken en beschikbaar zijn tijdens de actieperiode, waarbij tussen de datum van de heenvlucht en de datum van de terugvlucht maximaal 21 dagen liggen.
 • Tijdens de actieperiode zijn alle vanafprijzen in advertenties en op de website altijd inclusief Kassakorting.

Toelichting vakantiebestemmingen

Zonbestemmingen: alle landen aan de Middellandse Zee, Macedonië, Bulgarije, Jordanië, Portugal, Madeira, Azoren en de Canarische Eilanden.
Verre bestemmingen: alle intercontinentale bestemmingen die niet onder Zonbestemmingen vallen.

Verberg de voorwaarden

Anderen kozen:

Last Minute verlanglijst