Vakantie Malediven

Vakantie Malediven
 
9 dagen nu vanaf 1586,-
  • Circa 1.200 eilandjes
  • Gemiddeld 28 graden
  • Geniet van de privacy
  • Diverse duik en snorkelspots
  • Rustgevend
Bekijk alle vakanties Malediven (13)

Tropische zon, een parelmoerachtige zee, een fijn hagelwit strand en groene palmbomen. Wellicht een cliché, maar deze woorden omschrijven een vakantie op de Malediven perfect. Dit archipel met circa 1.200 eilandjes is de perfecte locatie voor een droomvakantie of een romantische honeymoon. En het adembenemende water biedt in de verre diepten en op de oppervlakte veel vertier als u uw hangmat tijdelijk verlaat.

Onze leukste bestemmingen
 
Mijn ideale Vakantie is
All inclusive(12) Alleen nog maar genieten zonder bijkomende kosten.
 
Direct aan het strand(13) Direct vanuit het hotel met je voeten in het zand.
 
Hotel(12) Slapen, eten en drinken. Alles onder één dak.
 
Familievakantie(10) Heerlijke ontspannen vakanties voor het hele gezin.
 
ROBINSON
ROBINSON(1) Luxe clubvakanties met wellness, sport- en spelactiviteiten inbegrepen.
 

Bounty eilanden

Heeft u altijd al gedroomd van een vakantie op een paradijs op aarde? Die vindt u tijdens een vakantie op de Malediven. De 200 bewoonde eilanden van de Malediven liggen in de Indische Oceaan. Ze zijn klein maar fijn en u waant zich op een privé bounty eiland waar uw ontspannen strandvakantie kan beginnen. Terwijl u in uw hangmat ligt, droomt u helemaal weg met het geluid van de kraakheldere golven en de ritselende palmbladen op de achtergrond.

Ontdek de schatten van de onderwaterwereld

Helemaal ontspannen? U zult zich niet snel vervelen op de Malediven met alle mogelijke (watersport)activiteiten die u kunt ondernemen, bijvoorbeeld op het eilandje Zuid-Male Atol. De kraakheldere Indische Oceaan ziet er erg aantrekkelijk uit en u bent vast ook benieuwd hoe deze er onderwater uit ziet. Tijdens een duikexcursie zult u versteld staan van de schatten van de onderwaterwereld. Koraalriffen die zorgen voor de blauwe kleur van het water, de kleurrijke vissen en ander leven. Geen duikbrevet? Op enkele eilanden zijn de accommodaties uitgerust met een duikcentrum bijvoorbeeld op Zuid-Ari Atol. Maar ook snorkelliefhebbers komen aan hun trekken en u vindt op bepaalde eilanden een eigen huisrif bijvoorbeeld op het eiland Nalaguraidho. Maar u kunt ook wat meer aan de oppervlakte blijven door te gaan kanoёn of zeilen. Of misschien voelt u meer voor een yoga sessie bij zonsondergang?

Overnachten in een paradijs

Als we de Malediven in één woord zouden moeten omschrijven, zou het zijn ‘paradijs’. Maar zelfs dit woord laat de Malediven niet volledig tot zijn recht komen. Met het heldere water en de mooie flora en fauna, zijn de Malediven een perfecte locatie als u op zoek bent naar bijvoorbeeld een huwelijksreis. De liefde hangt hier in de lucht en u en uw geliefde worden hier compleet in de watten gelegd. Arke heeft diverse accommodaties op verschillende eilanden van de Malediven, de een nog paradijselijker dan de ander. Geniet van een wekelijkse sunset beach party of wijnproeverij op Noord-Male Atol en stap zo in het kraakheldere water vanuit uw waterbungalow. Of geniet nog extra na van een ontspannende dag in de uitgebreide spa, bijvoorbeeld op Rasdhoo Atol. Overnacht in een 4 sterren hotel, gelegen aan een langgerekt strand op Lhaviyani Atol. Wilt u alles uit de kast halen tijdens uw vakantie? In een luxe 5 sterren hotel op Zuid-Male Atol is het puur genieten op uw kleine droomeiland.

 
Bekijk alle vakanties Malediven (13)