Arke heet vanaf 1 oktober TUI. Meer weten?

Vakantie Bodrum

Nu tot 200,- p.p. Kassakorting
Vakantie Bodrum
 
8 dagen
nu vanaf
286,-
  • 300 dagen zon per jaar
  • Maar liefst 11 werelderfgoederen
Bekijk alle vakanties Bodrum (7)

Bekijk Bodrum vanaf de zee en u ziet meteen: hier gebeurt het. Bodrum heeft een strand, een fantastisch nachtleven én interessante historische bezienswaardigheden. Een vakantie in Bodrum is dan ook echt een ervaring waar u nog jaren over napraat. Kies nu uw hotel uit en boek vandaag nog!

Mijn ideale Vakantie is
All inclusive(6) Alleen nog maar genieten zonder bijkomende kosten.
 
5 sterren(2) Luxe en comfort voor een zorgeloze vakantie.
 
Direct aan het strand(3) Direct vanuit het hotel met je voeten in het zand.
 
Hotel(6) Slapen, eten en drinken. Alles onder één dak.
 
Ultra All Inclusive(2) Genieten van een onbezorgde vakantie met ultra all inclusive.
 
Duiken(3) Ontdek de wonderen van de onderwaterwereld op de mooiste plekken.
 

Bodrum heeft historie, strand en gezelligheid

Van alle plaatsen aan de Egeïsche Kust is dit de beste voor een levendige en spannende vakantie: Bodrum. Bodrum is een plaats van contrasten. In de jachthaven kunt u zich vergapen aan de meest luxe, moderne zeilboten. En als u zich omdraait en de zee in kijkt, ziet u op een schiereiland midden in de baai een eeuwenoud kasteel: de Petrusburcht.

Historische plekken in Bodrum

Tijdens uw vakantie in Bodrum ziet u nog veel meer restanten van lang vervlogen tijden. Midden in de stad vindt u bijvoorbeeld een oud Grieks amfitheater voor 13.000 mensen. Het is zo goed bewaard gebleven dat u hier nu nog naartoe kunt gaan voor concerten. Zittend op de eeuwenoude tribune in de open lucht kunt u zich even een oude Griek(se) wanen.

Het nachtleven in Bodrum en Gümbet

Bodrum heeft een strand, een bruisend uitgaansleven, het barst er van de gezellige terrassen en er zijn vele leuke winkels waar u heerlijk kunt shoppen. Jongeren uit vele landen boeken speciaal voor het nachtleven een vakantie naar Bodrum en het vlakbij gelegen Gümbet.

All Inclusive vakantie in Bodrum

De meeste hotels die wij u hier aanbieden, zijn All Inclusive. Prettig, want dan krijgt u véél vakantie voor weinig geld. All Inclusive scheelt u ook veel gedoe als u met kinderen op vakantie gaat. Zo heeft u alle tijd voor elkaar en weet u financieel precies waar u aan toe bent.

Van Bodrum naar Kos met de boot

Tijdens uw vakantie in Bodrum kunt u naar gemakkelijk de boot nemen naar het Griekse eiland Kos. Zo bent u in één dag zomaar in een ander land geweest tijdens uw vakantie in Bodrum. En zo zijn er nog wel meer Griekse eilanden waar u vanaf Bodrum zo naartoe vaart. Ook kunt u vanaf Bodrum op jeepsafari gaan om het mooie binnenland te bekijken.

Cruise Egeïsche Kust, vanaf Bodrum

Wilt u méér genieten van het leven op het water, dan is een 8-daagse cruise langs de Egeïsche Kust misschien iets voor u. Deze cruise vertrekt vanaf Bodrum.

Excursie vanuit Bodrum naar Efeze

Tijdens uw vakantie in Bodrum kunt u ook een meerdaagse excursie boeken naar Efeze, het belangrijkste archeologische gebied van Turkije. Efeze is een van de best bewaarde steden uit de Grieks-Romeinse oudheid. Hier kunt u goed zien hoe een Romeinse stad er vroeger uit zag.

 
Bekijk alle vakanties Bodrum (7)