Om u zo goed mogelijk te helpen maakt Arke.nl gebruik van cookies

Rondreis Martinique

Rondreizen door Martinique is dé manier om deze bestemming te ontdekken. U kunt rondreizen in een groep of individueel. Als u individueel wilt rondreizen, kunt u er voor kiezen om een auto te huren en zelf op pad te gaan. U kunt dan gaan en staan waar u maar wilt. Of misschien maakt u liever een rondreis door Martinique met een privéchauffeur. U wordt dan comfortabel rondgereden en kunt volop genieten van de omgeving. Na uw rondreis kunt u kiezen voor een verlenging van uw vakantie met een verblijf aan het strand om weer even helemaal op te laden.

Algemene informatie over Martinique

Martinique, het eiland der bloemen! Dit Franse eiland heeft een gekleurd landschap, met bijzondere voorstellingen van vlinders en vuurvliegjes in de avond. Geniet van zon, zee en strand en snuif cultuur op in Martinique. Het eiland is een parel in de Caraïbische Zee met prachtige natuur en mooie stranden.

Geografie van Martinique

Ligging

Martinique is een eiland in de Caraïbische Zee en maakt deel uit van de Kleine Antillen. Het valt onder de Franse Antillen en is het meest zuidelijke eiland van deze groep. Het landschap is vulkanisch en wordt verrijkt met watervallen en warmwaterbronnen. In het noorden van het eiland bevindt zich de slapende vulkaan Mont Pelée. Het zuidelijke deel van Martinique is ook heuvelachtig, maar lager dan het noorden. Het midden is vlak en bestaat uit drooggelegd moeras. De oostelijke kustlijn is rotsachtig, terwijl in het westen fijne zandstranden liggen.

Hoofdstad van Martinique is Fort-de-France.

Martinique ligt in de Caraïbische Zee, ongeveer zevenhonderd kilometer ten zuidoosten van de Dominicaanse Republiek. Het ligt ten zuiden van Dominica en ten noorden van St. Lucia.

Geografie

Hoogste punt: 1397 Meter
Hoogste punt: Mont Pelée

Alle resultaten rondreis naar Martinique Toon alle resultaten in Martinique
13-daagse Caraïbische cruise vanaf La Romana
  • Nu Kassakorting vertrek 1/11-31/03!
  • Costa Magica***+
  • Costa Cruises
  • Vertrek vanaf Dominicaanse Rep.
  • Gehele reis All Inclusive!
  • St. Maarten, Martinique, Tortola
25 januari 2015 Vertrek Amsterdam Aankomst Punta Cana 13 dagen - All Inclusive Meer info & prijzen
Bewaar deze vakantie
Alle resultaten rondreis naar Martinique Toon alle resultaten in Martinique