Cuba

Met een Cuba Libre op het strandbed

Waar de tijd soms even stil staat

Oogverblindend groen

Salsa, rum en sigaren onder de zon

Cuba Libre, drinkt u deze cocktail op een wit palmstrand of in een bruisende koloniale stad? Wordt het deze vakantie salsa of rumba? En als u mag kiezen, wordt het dan een oldtimer of paard-en-wagen? Beslissen doet u ‘mañana’, want tijdens een vakantie in Cuba kan het allemaal.

Cuba met Arke
 • All inclusive strandvakanties
 • Groepsreizen en individueel
 • Reisleider NL-sprekend
 • Arkefly Varadero en Holguin
Hotels Cuba

Ultiem luieren of naar het bruisende Havana. Arke heeft hotels in Varadero en aan de stranden bij Holguin voor een fijne All Inclusive zonvakantie en stadshotels. U kiest hier uit luxe 5 sterren hotels of goedkope strandhotels. Ideaal voor een last minute. Houd Arke.nl goed in de gaten want er zijn zeer regelmatig voordelige aanbiedingen naar Cuba.

Bekijk onze hotels in Cuba »
Rondreizen Cuba

Cuba kent geen geheimen meer na een groepsrondreis met onze enthousiaste Cubaanse reisleiders die Nederlands hebben geleerd. Avontuurlijk ingesteld? Kies dan voor een individuele fly drive. Rijd zelf of kies voor de extra service van een privéchauffeur en eventueel een Engelstalige gids.

Bekijk onze rondreizen in Cuba »
Excursies Havana
 • Kleurrijke historie
 • Salsa, rum en sigaren
 • Waar de tijd stil lijkt te staan
Meer over Havana »
  Trinidad
 • Cultureel Werelderfgoed
 • Koloniale pleinen
 • Prachtig berglandschap
Meer over Trinidad »
  Santiago de Cuba
 • Buena Vista Social Club
 • Geweldige vergezichten
 • Suikkerriet en koffiebonen
Meer over Santiago »
West Cuba

Havana, Trinidad, Cienfuegos. Alleen de namen roepen al een wereld aan verbeelding op. En tussen deze koloniale steden liggen de prachtige Viñales vallei en het nationaal park Topes de Collantes in het Escambraye gebergte. De badplaats Varadero ligt op een schiereiland met een parelwit zandstrand van maar liefst 20 kilometer lang.

Bekijk onze hotels »
Oost Cuba

Zoekt u het echte Cuba? Het oosten van Cuba is het meest authentieke deel van het land. Dit is de bakermat van de Cubaanse muziek, het landschap is groen en bergachtig en de bevolking is er het vriendelijkst. In beschutte baaien liggen de schaduwrijke witte stranden met zeer complete All Inclusive resorts.

Bekijk onze hotels »
Havana

In Havana stapt u in het decor van de jaren vijftig. Zoek net als de Cubanen een bankje uit en laat de geschiedenis aan u voorbij trekken. Kies voor het beroemde hotel Nacional de Cuba als u in de voetsporen van Frank Sinatra, Ava Gardner en Marlon Brando wilt stappen.

Bekijk onze hotels »
Speciaal voor stellen

Samen genieten van een ontspannen strandvakantie. In Cuba hebben we de mooiste All Inclusive locaties voor twee uitgezocht. En als u op honeymoon gaat, zit hier waarschijnlijk dat ene romantische resort tussen.

Bekijk onze hotels »
Havana

Havana

Bestel net als Ernest Hemingway een mojito in ‘El Floridita’ tijdens een 1 of 2-daagse excursie naar Havana vanuit Varadero. De tijd lijkt hier stil te staan als u langs de glorieuze gebouwen uit het verleden wandelt. En ziet u zichzelf al in een oldtimer zitten met een sigaar tussen de lippen?

Trinidad & Topes de Collantes

Trinidad & Topes de Collantes

Koloniale pleintjes, kronkelige straatjes en statige gebouwen. Niet voor niets is Trinidad uitgeroepen tot cultureel Werelderfgoed. U bent er zo met een 2-daagse excursie tijdens een strandvakantie in Varadero. Havenstad Cienfuegos, revolutionair Santa Clara en het prachtige natuurgebied Topes de Collantes in het Escambraye gebergte staan ook op het programma.

Santiago de Cuba

Santiago de Cuba

Door heel Cuba zijn de klanken van rumba en salsa te horen. Maar de allermooiste muziek komt uit de bakermat van de Buena Vista Social Club: Santiago de Cuba. Cuba’s beste muzikanten vinden elkaar hier ‘s avonds in de Trivoli-wijk. Een absolute ‘must-see’ tijdens uw vliegvakantie naar Holguin.

Vakantie
Cuba
Varadero > Varadero
All inclusive
9 dagen v.a.
Cuba
Varadero > Varadero
All inclusive
9 dagen v.a.
837
Cuba
Holguín, Oost-Cuba > Guardalavaca
All inclusive
9 dagen v.a.
649
Cuba
Holguín, Oost-Cuba > Guardalavaca
All inclusive
9 dagen v.a.
787
Cuba
Varadero > Varadero
All inclusive
9 dagen v.a.
872