Om u zo goed mogelijk te helpen maakt Arke.nl gebruik van cookies

Cuba
CubaMet een Cuba Libre op het strandbed
Cuba
CubaWaar de tijd soms even stil staat
Cuba
CubaOogverblindend groen

Salsa, rum en sigaren onder de zon

Cuba Libre, drinkt u deze cocktail op een wit palmstrand of in een bruisende koloniale stad? Wordt het deze vakantie salsa of rumba? En als u mag kiezen, wordt het dan een oldtimer of paard-en-wagen? Beslissen doet u ‘mañana’, want tijdens een vakantie in Cuba kan het allemaal.

Bekijk onze vakanties naar Cuba
Cuba met Arke
  • All inclusive strandvakanties
  • Groepsreizen en individueel
  • Reisleider NL-sprekend
  • Arkefly Varadero en Holguin
X
Havana Havana Havana
Havana

Bestel net als Ernest Hemingway een mojito in ‘El Floridita’ tijdens een 1 of 2-daagse excursie naar Havana vanuit Varadero. De tijd lijkt hier stil te staan als u langs de glorieuze gebouwen uit het verleden wandelt. En ziet u zichzelf al in een oldtimer zitten met een sigaar tussen de lippen?

X
Trinidad Trinidad Trinidad
Trinidad & Topes de Collantes

Koloniale pleintjes, kronkelige straatjes en statige gebouwen. Niet voor niets is Trinidad uitgeroepen tot cultureel Werelderfgoed. U bent er zo met een 2-daagse excursie tijdens een strandvakantie in Varadero. Havenstad Cienfuegos, revolutionair Santa Clara en het prachtige natuurgebied Topes de Collantes in het Escambraye gebergte staan ook op het programma.

X
Santiago de Cuba Santiago de Cuba Santiago de Cuba
Santiago de Cuba

Door heel Cuba zijn de klanken van rumba en salsa te horen. Maar de allermooiste muziek komt uit de bakermat van de Buena Vista Social Club: Santiago de Cuba. Cuba’s beste muzikanten vinden elkaar hier 's avonds in de Trivoli-wijk. Een absolute 'must-see' tijdens uw vliegvakantie naar Holguin.