Om u zo goed mogelijk te helpen maakt Arke.nl gebruik van cookies

Vakantie Griekenland

Vakantie in Griekenland

Leer de levenskunst van de Grieken

U zit op een terras aan het strand. U kijkt naar de helderblauwe zee en denkt: nog een duik, of misschien nog een drankje? Net op dat moment brengt de ober u een glaasje ouzo. Van het huis. Zo makkelijk is het leven nou, op vakantie in Griekenland.

Vakanties Griekenland
Griekenland met Arke
  • Vlieg met Arkefly
  • Mooie resorts voor gezinnen
  • Ruim aanbod, scherpe prijs

Ontdek Griekenland

Ontdek Griekenland

Eigenlijk is er niet één Griekenland. Het land heeft zoveel eilandjes en bijzondere gebieden, dat u telkens weer een nieuw Griekenland ontdekt. Het Griekenland van de paradijselijke eilandjes in de helderblauwe zee. Het bruisende Griekenland, waar het elke nacht feest is. Het traditionele Griekenland van de rustige, vriendelijke dorpjes. Ontdek úw Griekenland.

Strandvakantie in Griekenland

Als u lekker aan het strand wilt genieten van zon en zee, dan is een vakantie in Griekenland perfect. De zon schijnt er in het hoogseizoen praktisch altijd. De zee is schitterend blauw. Er zijn vele eilanden met idyllische, verborgen strandjes en er zijn ook stranden waar juist van alles te beleven is.

En ook landinwaarts is er veel te zien in Griekenland. Ga in de lente en u zult merken dat er miljoenen bloemen groeien op de glooiende heuvels en berghellingen. Verderop in het seizoen worden de olijven en de druiven langzaam rijp in de warme zomerzon.

Goedkoop op vakantie naar Griekenland met Arkefly

Omdat u vliegt met onze eigen Arkefly vliegtuigen, bent u goedkoop uit bij Arke. Arkefly vliegt in het hoogseizoen naar vele Griekse bestemmingen. Bovendien kiest u bij Arkefly zelf uw comfort in het vliegtuig: er zijn 3 klassen en vele extra opties. Precies zoals u het wilt.

Akropolis, Rhodos en meer oude cultuur

Cultuur

De cultuur ligt voor het oprapen in Griekenland. Het land is de bakermat van onze democratie en filosofie, en de sporen van dit ooit machtige rijk ziet u nog overal terug. Neem nou de Akropolis in Athene. En de middeleeuwse stad Rhodos. De ruïnes van de duizenden jaren oude stad Knossos op Kreta. En de Kloosters van Daphni, Osios Loukas en Nea Moni van Chios.

En het mooiste van heel Griekenland is misschien nog wel: de Grieken zelf. Met hun gastvrije, vriendelijke aard maken ze van uw vakantiebestemming in Griekenland een tweede thuis.

Griekenland voor iedereen

U kunt bij ons kiezen uit vele sfeervolle, kleinschalige appartementen en hotels in Griekenland. Wilt u op vakantie met het hele gezin? Dan kunt u naar mooie Griekse resorts, waar van alles te beleven is. En wilt u meer zien van Griekenland? Dan kunt u eilandhoppen, of prachtige rondreizen door Griekenland boeken.

Vakanties Griekenland