Om u zo goed mogelijk te helpen maakt Arke.nl gebruik van cookies

Vakantie Spanje

Vakantie in Spanje

In de Spaanse zon ziet het leven er altijd nét iets mooier uit

Spanje... Land van goudgele stranden, heerlijk weer, en steden vol temperament en cultuur. Ziet u zichzelf al zitten, aan de tapa's, met uw voeten in het zand? U bent er zo! Boek een vakantie naar Spanje en geniet van zon, zee en pure ontspanning.

Vakanties Spanje
Spanje met Arke
  • Meeste keuze, scherpe prijs
  • Korte vliegtijd met Arkefly
  • Het grootste aanbod

De ideale strandvakantie in Spanje

Strandvakantie

Voor een heerlijke, ongecompliceerde vakantie is Spanje dé bestemming. De costa's aan de Middellandse Zee variëren van rustig tot uitbundig en gezellig. Of u nu reist als stel, single, gezin met jonge of oudere kinderen: een vakantie in Spanje is fantastisch voor iedereen.

Wat ook zo heerlijk is aan Spanje: u vliegt er in een paar uur naartoe! U vliegt bovendien met onze eigen Arkefly vliegtuigen, en daarom bent u goedkoop uit. Arkefly vliegt naar wel 10 bestemmingen in Spanje. Bovendien kiest u bij Arkefly zelf uw comfort in het vliegtuig: er zijn 3 klassen en vele extra opties. Precies zoals u het wilt.

Voor élke vakantie naar Spanje

Bij ons kunt u kiezen uit meer dan 650 hotels en appartementen: van sfeervolle huizen tot mooie campings en luxe hotels. En wilt u meer luxe? Dat kan in onze RIU hotels. Hier weet u zich omringd door kwaliteit en perfecte service en schuift u aan voor gerechten van topniveau. RIU hotels vindt u alleen bij Arke. Van zo'n veelzijdig land als Spanje wilt u misschien wel alle facetten zien. Dat begrijpen we. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor mooie rondreizen door Spanje of een cruise langs de Spaanse kust.

Balearen en Canarische Eilanden

Partygangers kunnen op Ibiza feesten tot de zon weer opgaat. Maar wist u dat de andere kant van Ibiza juist heerlijk rustig is? Ideaal voor gezinnen en stellen, net als Mallorca, Menorca en Formentera. Bent u een echte zonaanbidder en vindt u de Nederlandse winter veel te lang? Dan vindt u op de Canarische Eilanden precies wat u zoekt.

Spaanse stedentrips

Stedentrip

Wilt u een paar dagen shoppen en cultuur opdoen onder de Spaanse zon? Of tijdens uw vakantie ook een wereldstad bezoeken? Boek een stedentrip in Spanje. Ga naar Barcelona, voor de mooie Gaudí architectuur en stadsstranden. Of Madrid en Sevilla, waar de flamencodansers dansen in vele bars. Of ga naar Valencia, bakermat van de paella.

Paelle Cultuur en lekker eten in Spanje

Spanje staat bekend om zijn rijke cultuur, die u in elke pittoreske havenstad en eeuwenoude kathedraal terugziet. Spanje heeft bovendien een rijkdom aan lekker eten, dat gerijpt is in de zon en waar de Spanjaarden fantastische gerechten van maken. Proef alle tapa's in de restaurants in de omgeving van uw hotel of appartement, en leer het echte Spanje kennen.

Meer Spanje Meer zonvakanties