Om u zo goed mogelijk te helpen maakt Arke.nl gebruik van cookies

Vakantie Turkije

Vakantie in Turkije

Van de Turkse zon en gastvrijheid gaat u zélf stralen

Terwijl u thuis hoopt op een paar straaltjes zon, is er aan de Turkse stranden meestal geen wolkje aan de lucht. De zon schijnt er namelijk een gulle 300 dagen per jaar. Zon, strand, én ook nog een rijke cultuur en lekker eten. Wij nemen u graag mee op vakantie naar Turkije.

Vakanties Turkije
Turkije met Arke
  • Dagelijkse vluchten Arkefly
  • Meeste keuze, scherpe prijs
  • Vertrouwd met Arke
Strandvakantie in Turkije Strand vakantie

Kom, vergeet uw dagelijkse dingen en droom even met ons mee over Turkije. Op dit moment staat ergens aan de Turkse Rivièra een strandstoel. Voor de stoel ruist de branding van de helderblauwe zee.

Al na een paar uur op uw strandstoel zult u merken: u komt tot rust. Waar maakte u zich ook alweer druk over in Nederland? Als vanzelf neemt u de ontspannen levenshouding van de Turken over.

Goedkope vakantie Turkije, 7 dagen per week

Bij ons heeft u heel veel keuze voor uw Turkije vakantie: van kleinschalige en romantische boetiekhotels tot superdeluxe All Inclusive hotels. Bovendien vliegt u met onze eigen vliegmaatschappij: Arkefly. Dat betekent dat u in de zomer 7 dagen per week naar Turkije kunt vliegen én dat u superscherpe prijzen betaalt. Bovendien kiest u zelf uw comfort in het vliegtuig: er zijn 3 klassen en vele extra opties. Precies zoals u het wilt.

Turkse cultuur en lekker eten

Zeg Turkije en u denkt: goedkope strandvakantie. Maar dit juweel van de Middellandse Zee biedt veel meer! Boek een stedentrip naar Istanbul en bewonder de Byzantijnse architectuur, of duik in het bruisende nachtleven. Geniet van de Turkse keuken op de gezellige terrassen. Koop uw eigen cultuurschatten in de bazaar of shop een nieuwe garderobe bij elkaar.

Excursies naar werelderfgoederen van Turkije

Werelderfgoed

Eigenlijk beslaat de kust van Turkije maar een heel klein deel van het land. Achter de stranden van Turkije strekt zich een enorm binnenland uit, met een weelde aan natuurschoon en wel 11 werelderfgoederen. Wij nemen u graag mee op rondreis door Turkije, langs het prachtige maanlandschap van Cappadocië, de witte kalkterrassen van Pamukkale en het paard van Troje. Bewonder de besneeuwde bergen. Verbaas u over de uitgestrekte woestijnvlaktes. En leer een enorme weelde aan planten en dieren kennen.

Vakanties Turkije
Wellnessvakantie in Turkije Wellnessvakantie in Turkije

In Turkije is wellness niets nieuws onder de zon: het Turkse badhuis vormt al eeuwenlang onderdeel van de cultuur. Wij helpen u graag om te genieten van een dagje wellness of een wellnessvakantie in Turkije. Dit kan in een traditionele hamam of in een wellnesshotel. Een zachte huid, een gezonde kleur, een ontspannen geest: u voelt zich als herboren.

Meer Turkije Meer Turkije Meer zonvakanties