Om u zo goed mogelijk te helpen maakt Arke.nl gebruik van cookies

Vakantie Sharm el Sheikh

Vier uw vakantie in Sharm el Sheikh en proef de sfeer van deze heerlijke streek! Of u nu gaat voor een relax vakantie of voor een actieve vakantie, in Sharm el Sheikh zult u zich tijdens uw vakantie uitstekend vermaken. Boek uw vakantie naar Sharm el Sheikh bij Arke, dan weet u zeker dat u niet te veel betaalt!

Algemene informatie over Sharm el Sheikh

De ligging in de zuidelijke Sinaï woestijn maakt Sharm el Sheikh tot een ander Egypte. De kleuren van de woestijn veranderen met het uur. Sharm el Sheikh is een grote plaats die in de loop der jaren is uitgebreid met diverse resorts. Het is een combinatie van comfortabele en luxe resorts, entertainment en rust. Het gezellige centrum van Na'ama Bay leent zich voor winkelen en wandelen. Het zuidelijker gelegen Hadaba bestaat onder meer uit het oude centrum en de wijk Ras Um El Sid. Naar het noorden toe vind je het relaxte Shark's Bay. Een stuk noordelijker ligt het rustige surfersparadijs Dahab.

Geografie van Sharm el Sheikh

Ligging

Sharm el Sheikh grenst aan verschillende baaien bij de monding van de Golf van Aqaba. Het ligt op het Egyptische schiereiland Sinaï, bij het Sinaïgebergte en aan de Rode Zee.

3 van 29 resultaten vakantie naar Sharm el Sheikh Toon alle resultaten in Sharm el Sheikh
3 van 29 resultaten vakantie naar Sharm el Sheikh Toon alle resultaten in Sharm el Sheikh