Om u zo goed mogelijk te helpen maakt Arke.nl gebruik van cookies

Vakantie Haïti

Boek een vakantie naar Haïti bij Arke.nl en u kunt er zeker van zijn dat u niet te veel betaalt. Geniet van alle culturele hoogtepunten die dit land te bieden heeft, of relax een dagje aan de rand van het zwembad van uw accommodatie. Van een romantische vakantie onder de zon tot actieve en culturele vakanties in Haïti, bij ons vindt u het allemaal. Of u nu met z’n tweetjes of met het hele gezin op vakantie gaat, wij bieden u de beste vakantie/prijs-verhouding van Nederland. Uw vakantie naar Haïti boekt u nu eenvoudig online.

Algemene informatie over Haïti

Haïti, met als hoofdstad Port-au-Prince, ligt in de Caraïben op het eiland Hispaniola. Haïti is het westelijk deel van het eiland en grenst in het oosten aan de Dominicaanse Republiek. Dit Franstalige land is veelzijdig en er is veel te zien en beleven. Uniek op Haïti is, dat er Creools wordt gesproken. Een aanrader om te bezoeken is het grootste fort van het westelijk halfrond genaamd De Citadelle La Ferrière. Voor wandelaars is het een goede vakantiebestemming vanwege de goed begaanbare wandelpaden die langs de kust en over de bergen gaan. Het land heeft prachtige witte stranden waar watersporten goed te beoefenen zijn. Met name windsurfen, parasailen en snorkelen zijn sporten die veelvuldig beoefend worden. Dankzij het aangename klimaat is Haïti het hele jaar door een prettige vakantiebestemming.

Geografie van Haïti

Ligging

Hoofdstad van Haïti is Port-au-Prince.

Geografie

Ten westen van Haïti bevindt zich Jamaica en ten noordwesten ligt Cuba. Puerto Rico ligt ten Oosten van Haïti, terwijl de Nederlandse Antillen verder naar het zuiden liggen. Het land grenst direct aan de Dominicaanse Republiek en vormt samen het Eiland Hispaniola.

Landoppervlakte: 27750 km²

Hoogste punt: 2680
Hoogste punt: De Pic la Selle

Alle resultaten vakantie naar Haïti Toon alle resultaten in Haïti
14-daagse Caribbean cruise vanaf Miami
  • Nu Kassakorting vertrek 1/11-31/03!
  • Arke US$ 50 boordtegoed!
  • Celebrity Reflection****+
  • Modern schip
  • Uitstekende keuken
  • 6 dagen trendy Miami
12 januari 2015 Vertrek Amsterdam Aankomst Miami 14 dagen - Logies Meer info & prijzen
Bewaar deze vakantie
Alle resultaten vakantie naar Haïti Toon alle resultaten in Haïti