Om u zo goed mogelijk te helpen maakt Arke.nl gebruik van cookies

Vakantie Bali

Vakantie Bali: innemend en imponerend

Een vakantie Bali boeken? Dit Indonesische eiland is een vakantiebestemming waar u betoverd zult worden. Indonesië is een archipel van uitersten dankzij haar omvangrijkste oerwouden, actiefste vulkanen, witste stranden en hoogste bergen. De natuur is een plaatje om te zien, de cultuur heeft fascinerende bouwwerken voortgebracht en de stranden zorgen voor een heerlijke ontspanning. Een vakantie Bali staat garant voor een imponerende mix van tropische, geografische en culturele afwisseling, boek daarom vandaag nog een van onze hotels of appartementen op Arke.nl.

Algemene informatie over Bali

Het betoverende eiland Bali is een bestemming die u niet snel zal vergeten. De culturele rijkdom van Bali is buitengewoon en overal op het eiland te aanschouwen. Breng een bezoekje aan één van de vele tempels en sla vooral de schitterende Pura Ulun Danu Bratan-tempel midden in het Bratanmeer niet over. Maar behalve cultuurminnaars hebben ook natuurliefhebbers niets te klagen. Het vulkanische eiland is gezegend met een schitterende vegetatie als dichte bossen, meren, rivieren en kloven. De stranden van Bali verschillen van kleur, hoe noordelijker hoe komt hoe donkerder de kleur van het strand. Brede witte stranden vindt u in Nusa Dua. De gastvrije bevolking is de kers op de taart. Bali biedt u een bijzondere ervaring een waar stukje paradijs.

Lees meer informatie over Bali

Geografie van Bali

Bali maakt deel uit van Indonesië. Het eiland grenst in het noorden aan de Balinese Zee en in het zuiden aan de Indische Oceaan. Ten westen van Bali ligt Java, ten oosten Lombok.

Ligging

Bali is een Indonesische provincie en een eiland ten oosten van Java en ten westen van Lombok. Het is het westelijkste van de Kleine Soendaeilanden. Het eiland meet 5561 km2, en telt ruim 3.500.000 inwoners. Bijna 90% behoort tot de autochtone bevolking, de Balinezen, die grotendeels hindoes zijn en Balinees of Indonesisch spreken. De hoofdstad is Denpasar. Tot 1958 was de hoofdstad Singaraja. De binnenlanden van Bali typeren zich met tropische jungleachtige begroeiing, rijstvelden en twee vulkanen.

Reizen Bali: een afwisselende rondreis

Reizen naar Bali geven u pas echt een volledig beeld van alle schoonheden als u meerdere bezienswaardigheden combineert. Maak een rondreis om te ontdekken waarom Bali ook wel 'de Gordel van Smaragd' wordt genoemd. Zo maakt u kennis met prachtige snorkel- en duiklocaties in Pemuteran, de ongerepte natuur van noordwest Bali en de fraaie Balinese kunst in Ubud. Trek langs meren en vulkanen, en laat al deze indrukken uiteindelijk op u inwerken met een paar dagen relaxen aan het strand. Kortom: kies voor een van onze Bali reizen als u zin heeft in een afwisselende vakantie.

Zonvakantie Bali: all inclusive genieten

Bali is een ideaal eiland om activiteiten en ontspanning te combineren. Dankzij de Balinese Zee in het noorden en de Indische Oceaan in het zuiden is er voor liefhebbers van watersport een ruime keuze aan mogelijkheden, variërend van duiken tot surfen. Een zonvakantie Bali staat garant voor heerlijke temperaturen rond de 30 graden Celsius en de stranden van Indonesië zijn prachtig wit. Kies voor een hotel in een levendige omgeving, direct aan het strand of juist een heerlijk rustige en kleinschalige accommodatie. Laat uzelf in de watten leggen in een all inclusive resort met massages, jacuzzi's en spa faciliteiten. Geniet van een zonvakantie Bali!

Video's Bali Bekijk de video van deze bestemming. Bekijk de video
Terug naar boven
3 van 36 resultaten vakantie naar Bali Toon alle resultaten in Bali
30 Arke klanten beoordeelden deze accommodatie met een
8,9
  • Nu Kassakorting vertrek 1/11-31/03!
  • Ultieme vakantiebelevenis
  • Door weg gescheiden van strand
  • Duurzame accommodatie
  • Rust in een levendige omgeving
  • Typisch Balinese bungalows
09 december 2014 Vertrek Amsterdam Aankomst Denpasar (Bali) 10 dagen - Logies ontbijt Meer info & prijzen
Bewaar deze vakantie
3 van 36 resultaten vakantie naar Bali Toon alle resultaten in Bali