Om u zo goed mogelijk te helpen maakt Arke.nl gebruik van cookies

Vakantie Marche

Vier uw vakantie in Marche en proef de sfeer van deze heerlijke streek! Of u nu gaat voor een relax vakantie of voor een actieve vakantie, in Marche zult u zich tijdens uw vakantie uitstekend vermaken. Boek uw vakantie naar Marche bij Arke, dan weet u zeker dat u niet te veel betaalt!

Algemene informatie over Marche

Marche is de regio met de best bewaarde geheimen. Waar de één het ‘Umbrië met strand’ noemt, zegt de ander dat het ‘het Toscane van 20 jaar terug’ is. Feit is dat het gebied, gelegen tussen de Adriatische Zee en de Apennijnen, nog ongerept is, met vriendelijke mensen, lage prijzen en relatief weinig toeristen. Marche is een lappendeken van uitgestrekte stranden, golvende heuvels en oude stadjes met prachtige gebouwen. De glooiende heuvels met wijn- en olijfgaarden lenen zich uitstekend voor wandelingen of toertochten met de motor of auto.

Geografie van Marche

Ligging

Marche ligt tussen de Adriatische Riviera en Abruzzo. Ancona is de grootste stad van de regio en staat bekend vanwege zijn inschepingschaven naar Griekenland. De kust wordt gekenmerkt door lange zandstranden. Het mooiste stuk kust is te vinden bij Conero, het rotsachtig schiereiland. Het binnenland van Marche is een grote lappendeken met kleine steden die nog onaangepast zijn door het toerisme.

Totale oppervlakte van Marche is 9694 km²

aantal km kust: 170

hoogste punt: 2476 m

3 van 11 resultaten vakantie naar Marche Toon alle resultaten in Marche
3 van 11 resultaten vakantie naar Marche Toon alle resultaten in Marche