Om u zo goed mogelijk te helpen maakt Arke.nl gebruik van cookies

Vakantie Waddeneilanden

Vier uw vakantie in Waddeneilanden en proef de sfeer van deze heerlijke streek! Of u nu gaat voor een relax vakantie of voor een actieve vakantie, in Waddeneilanden zult u zich tijdens uw vakantie uitstekend vermaken. Boek uw vakantie naar Waddeneilanden bij Arke, dan weet u zeker dat u niet te veel betaalt!

Algemene informatie over Waddeneilanden

Wie op de waddeneilanden vertoefd, heeft het idee in het buitenland te zijn. Toch behoren deze mooie eilanden tot ons nationaal erfgoed. Elk eiland heeft prachtige zandstranden, waar men heerlijk kan zonnen of wandelen. Daarnaast vindt men er mooie duinen en bossen. Natuurlijk ontbreken ook de terrasjes niet, waar men kan genieten van een lekker hapje en drankje.

Geografie van Waddeneilanden

De waddeneilanden liggen in de Noordzee, ten noorden van Nederland en Duitsland en ten westen van Denemarken. De Nederlandse bewoonde waddeneilanden (van west naar oost) zijn: Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Naast deze bewoonde eilanden zijn er ook een aantal onbewoonde eilanden/ zandplaten;onder andere Noorderhaaks, Griend, Engelsmanplaat, Simonszand, Rottumerplaat en Rottumeroog.

Ligging

De Nederlandse waddeneilanden liggen ten noorden van het Nederlandse vasteland en grenzen ten noorden aan de Noordzee en ten zuiden aan de Waddenzee.

3 van 5 resultaten vakantie naar Waddeneilanden Toon alle resultaten in Waddeneilanden
3 van 5 resultaten vakantie naar Waddeneilanden Toon alle resultaten in Waddeneilanden