Om u zo goed mogelijk te helpen maakt Arke.nl gebruik van cookies

Vakantie Balearen

Vier uw vakantie in Balearen en proef de sfeer van deze heerlijke streek! Of u nu gaat voor een relax vakantie of voor een actieve vakantie, in Balearen zult u zich tijdens uw vakantie uitstekend vermaken. Boek uw vakantie naar Balearen bij Arke, dan weet u zeker dat u niet te veel betaalt!

Algemene informatie over Balearen

De Balearen is een groep eilanden in de Middellandse Zee, ten oosten van Spanje. Tot de eilandengroep behoren de vier grote eilanden Mallorca, Minorca, Ibiza en Formentera. De overige eilanden die tot de Balearen behoren zijn onder andere Cabrera en Dragonera. Er zijn nog veel meer kleine eilandjes die bij de Balearen horen, maar deze worden niet bewoond. Elk eiland heeft weer iets anders te bieden, waardoor iedereen zijn eigen droomvakantie op de Balearen kan doorbrengen. Of men nou komt voor de zon en het strand, het uitgaansleven, de watersportmogelijkheden of de bezienswaardigheden;het is allemaal aanwezig op de Balearen!

Geografie van Balearen

De eilandengroep de Balearen ligt in de Middellandse Zee, op ongeveer 180 kilometer verwijderd van het Spaanse vasteland. De eilanden zijn een mengelmoes van indrukwekkende gebergten, bossen en ruige kusten.

Ligging

De Balearen liggen ten oosten van Spanje, in de Middellandse Zee.

3 van 129 resultaten vakantie naar Balearen Toon alle resultaten in Balearen
3 van 129 resultaten vakantie naar Balearen Toon alle resultaten in Balearen