Om u zo goed mogelijk te helpen maakt Arke.nl gebruik van cookies

Vakantie Catalonië

Vier uw vakantie in Catalonië en proef de sfeer van deze heerlijke streek! Of u nu gaat voor een relax vakantie of voor een actieve vakantie, in Catalonië zult u zich tijdens uw vakantie uitstekend vermaken. Boek uw vakantie naar Catalonië bij Arke, dan weet u zeker dat u niet te veel betaalt!

Algemene informatie over Catalonië

Kunst, historie, schitterende zandstranden en een spetterend uitgaansleven. Catalonië heeft het allemaal. Voor zon en zee kan men onder meer naar Rosas of het overbekende Lloret de Mar. Wie liever mooie gebouwen wil bekijken, doet er goed aan naar Barcelona te gaan. Deze stad staat vol met mooie kunstwerken waaronder de internationaal bekende Sagrada Familia. Barcelona is tevens het podium van een nieuwe muziekstroom genaamd 'música mestiza'.

Geografie van Catalonië

Catalonië bevindt zich in noordwest Spanje en grenst in het oosten aan de Middellandse Zee. Ten zuiden van het gebied ligt Valencia en ten westen Aragón. In het noorden grenst Catalonië aan Frankrijk en Andorra. Catalonië bestaat uit vier provincies: Gerona, Barcelona, Tarragona en Lérida.

Ligging

Catalonië ligt in noordwest Spanje en grenst in het oosten aan de Middellandse Zee.

3 van 146 resultaten vakantie naar Catalonië Toon alle resultaten in Catalonië
3 van 146 resultaten vakantie naar Catalonië Toon alle resultaten in Catalonië