Om u zo goed mogelijk te helpen maakt Arke.nl gebruik van cookies

Vakantie Tenerife

Vakantie op Tenerife

Een zonvakantie naar Tenerife boeken? Groot gelijk! Tenerife is het grootste eiland van de Canarische eilanden en de perfecte bestemming om van een zonvakantie te genieten. Op Tenerife is veel te doen. Naast relaxen op het strand is een bezoekje aan een van de hoge bergen in het binnenland van Tenerife ook een aanrader. Voor de liefhebbers van winkelen is Tenerife ook de perfecte zonvakantie bestemming! In de haven van Santa Cruz de Tenerife kunt u belastingvrij shoppen. Wacht niet langer en boek snel uw zonvakantie naar Tenerife!

Algemene informatie over Tenerife

Tenerife is met haar veelzijdige landschap, gezellige plaatsen en mooie stranden zeer populair onder vakantiegangers. Het is er het hele jaar door zonnig en wordt daarom ook wel 'het eiland van de eeuwige lente' genoemd. In zowel de hoge bergen als de groene valleien kan men mooie wandeltochten maken, terwijl men in het zuiden een bezoekje kan brengen aan de populairste badplaatsen.

Lees meer informatie over Tenerife

Geografie van Tenerife

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische eilanden en ligt in de Atlantische Oceaan, ongeveer 200 kilometer voor de kust van Marokko en de Westelijke Sahara.

Ligging

Tenerife ligt in de Atlantische Oceaan, voor de kust van Afrika en is het grootste eiland van de Canarische eilanden.

Totale oppervlakte van Tenerife is 2057 km²

hoogste punt: 3718 m

Zonvakantie Tenerife: heerlijk toeven

Het grootste Canarische Eiland wordt in tweeën gedeeld door de vulkaan Pico del Teide. Het noorden van Tenerife is groen en vruchtbaar, terwijl in het zuiden een droog en zonnig klimaat heerst. Hier is het zelfs in de winter nog heerlijk toeven. Tijdens uw vakantie op Tenerife ontdekt u al snel de gevarieerde kustlijn van het eiland. Goudgeel, zwart en grijs zand, kalme stranden of woeste rotsen, Tenerife heeft het allemaal. Bekijk nu onze vakanties op Tenerife.

Video's Tenerife Bekijk de video van deze bestemming. Bekijk de video
Terug naar boven
3 van 47 resultaten vakantie naar Tenerife Toon alle resultaten in Tenerife
85 Arke klanten beoordeelden deze accommodatie met een
8,6
  • Nu Kassakorting vertrek 1/11-31/03!
  • Min. leeftijd 18 jaar
  • Direct aan het strand
  • Modern 4-sterren hotel
  • Culinair genieten
  • Prachtige locatie
15 april 2015 Vertrek Amsterdam Aankomst Tenerife 8 dagen - Halfpension Meer info & prijzen
Bewaar deze vakantie
3 van 47 resultaten vakantie naar Tenerife Toon alle resultaten in Tenerife